Backstage Plusz novemberben folytatódik

2019. november 19-én folytatódik a Backstage Plusz, a Hangfoglaló Program megújult zeneipari beszélgetéssorozata.
A kerekasztal-beszélgetés és az azt követő listening session során olyan zeneipari előadókat, managereket és egyéb szereplőket várunk, akik már rendelkeznek a diskurzushoz szükséges szakmai tapasztalattal.

A novemberi alkalom témája a zenekari kommunikáció és sajtó lesz, a beszélgetés vendégei pedig Biczó Andi (Budapest Park, Fran Palermo, Phenom'enon Magazin, Dalszerző Magazin), Balog Rolek (Ígéretes Titánok), Dankó Gábor (Lángoló Gitárok), Nagy Kátya (Quimby, New Beat)

A média átalakulásával, a közösségi média előtérbe kerülésével megváltoztak a kommunikáció szabályai, amelyek minden produkciót új kihívások elé állítanak. Ma már nem elég sajtóközleményben kommunikálni, hanem a produkcióknak folyamatosan jelen kell lenniük a közösségi felületeken, meg kell találni és pontosan targetálni a célcsoportjukat, és gondosan megtervezni minden egyes megjelenésüket amelyekkel át kell törni a média és a felhasználók ingerküszöbét. Így a zenei sajtó működése és szerepe is változott, másért fontos jelen lenni a véleményvezérek blogjain. Ezekre a kihívásokra keressük a válaszokat a novemberi Backstage Plusz keretében meghívott vendégeinkkel. 

A kerekasztalbeszélgetést követően a novemberi Backstage Plusz-on is listening sessiont tartunk, amire november 13-ig szabadon lehet jelentkezni. Meghívott vendégeink előzetesen átnézik a beérkezett anyagokat, és a helyszínen négy produkciót részletesen elemeznek.

A Backstage Plusz Facebook eseményét eléred ITT, jelentkezni pedig az alábbi form kitöltésével lehet.