Elindult a jelentkezés - INES#talent 2020!

Az INES#talent program több zeneipari kapcsolatrendszernél. Mentorprogram és showcase hálózat, amely minden évben számos lehetőséget biztosít európai előadóknak showcase szereplésre és a nemzetközi karrier megalapozására.Ebben az évben 18 európai ország összesen 19 rendezvényével áll partnerségben a program, többek között a szlovén MENT Ljubljanaval, a spanyol Monkey Weekkel, a brit Liverpool Sound City-vel vagy az osztrák Waves Viennaval.

 

Az INES partnerrendezvényei minden évben jelölnek minimum három - maximum tíz olyan produkciót, amelyek az adott időszakban a fesztiválok anyaországában potens és exportképes artisztikus erővel bírnak. Ezek az előadók kiemelt helyen szerepelnek majd más showcase fesztiválok line-up összeállításánál, hiszen az INES#talent egyben minőségbiztosítást is jelent. Egy évadban több, mint 130 fellépés az INES#talent programon keresztül valósulhat meg szerte Európában. Az előadóknak a hálózat fellépési díjat, szállást, fesztiválbelépőket és koncerenciajegyeket is biztosít.

A 2020-as év INES#talent regisztrációs felülete megnyílt - augusztus 27-ig lehet jelentkezni a programba. Az ide feltöltött adatok és az egyes országok nomináltjai alapján 2019 októberében jelentik be a következő két évben az INES#talent keretein belül támogatott előadókat.

2019-ben Magyarországról a Mörk, a Jónás Vera Experiment és a Platon Karataev is INES#talent előadókként építhették az egyre inkább a nemzetközi piac felé is kinyíló karrierjüket.

Regisztráció és további tudnivalók ITT.