Bemutatkozik a HOTS SongLab!

A Könnyűzenei Szolgáltató Iroda és a HOTS - Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda a SuperSize Recordinggal és az Artisjusszal közösen mutatja be a HOTS SongLabet, egy új, négynapos programot, aminek célja az, hogy a nemzetközi piacra vágyó magyar produkciók külföldi producerektől leshessenek el bevett gyakorlatokat az utómunkában, a személyre szabott workshopok végeredménye pedig nyolc olyan dal lesz, amik végső formájukat egy folyamatos párbeszédben nyerhetik el a SuperSize falai között.
 


A HOTS SongLab első alkalommal kerül megrendezésre 2019. november 10-13. között, a BUSH - Budapest Showcase Hub előtti napokban, és minden egyes tárgynapon egy-egy nemzetközileg elismert producer foglalkozik majd az általa kiválasztott magyar produkciókkal.

Az esemény vendégei Matt Lawrence (Adele, Amy Winehouse, stb.), Mo Hausler (Marina and the Diamonds, Bat for Lashes), Howie B (Björk, U2) és Noah Slee (OWSLA, Majestic Casual).

Az jelentkezés űrlapján közvetlenül a vendégekhez célozva lehet beküldeni demókat a lent jelölt határidőig. Ezt követően minden szakember két olyan produkciót választ, akivel közösen dolgoznak a dalok befejezésén, beleértve a dal rögzítését és az utómunkát is. A dalok elsőként a Budapest Showcase Hubon lesznek hallhatóak.

Jelentkezés: https://forms.gle/gZSRZMFw7YoUMd4X6
A jelentkezés határideje: 2019. augusztus 23. 13:59

A HOTS SongLab Facebook eseménye elérhető ITT.