Könnyűzenei témájú oktatóvideók készítése

Könnyűzenei témájú oktatóvideók készítése

A pályázat célja: Olyan maximum 15-30 perces oktatóvideók készítésének az ösztönzése, amelyeket a jelenlegi helyzetben – de tartalmuknál fogva akár a későbbiekben is – elsősorban pedagógusok használhatnak ének-zene, történelem, magyar irodalom vagy osztályfőnöki órák során, amennyiben témájukhoz a könnyűzenét – annak bármelyik ágát, háttérterületét – fel kívánják használni. Másodsorban pedig alkalmazhatóak és felhasználhatóak akár könnyűzenei képzések és online programok keretében is mind az általános iskolai, mind a középiskolai, mind ismeretterjesztő körben.

A kollégium célja például hangszeres oktatóvideók, könnyűzene történeti előadások, az irodalom és a zene kapcsolatát bemutató tananyagok, a könnyűzene tudatos használatáról szóló ismeretanyagok, valamint a mindenkori szakmai továbbképzést szolgáló, friss képanyagok modern szemléletű feldolgozása és széleskörű használata.

Az elkészült kisfilmek lehetnek „tantermi” előadások felvételei vagy e-learning tananyagok. A kisfilmek tartalma állhat korábban meglévő ismeretanyagból és korábban bemutatott órák anyagaiból is.


További információ a pályázatról:
http://www.nka.hu/palyaztatas/aktualis_palyazati_felhivasok/hktp_200428#2