Halasztott programok

A rendkívüli helytere való tekintettel a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (KÖSZI) által márciusra tervezett programok elmaradnak, bízva abban, hogy még tavasszal pótolhatjuk azokat. Ugyancsak halasztódnak a Hangfoglaló Program különböző alprogramjai által tervezett események is.
 


A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében bevezetett kormányzati intézkedések miatt a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (KÖSZI) által szervezett márciusi programok elmaradnak. Az Induló Előadói Alprogram részeként havonta tartott mentori találkozót március 12-én már nem tartotta meg az iroda, az aktualitásokról levélben tájékoztattuk a zenekarokat és a mentoraikat, és bízunk benne, hogy április 9-én ismét személyesen találkozhatunk. Az iroda ugyancsak lemondta a Magyar Könnyűzenei Menedzserképzést Támogató Alprogram keretében zajló márciusi Backstage Start képzést, az áprilisi Start és Plusz programok megrendezéséről a hónap végén határozunk.

A Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogram Azok a régi csibészek illetve Lemezjátszó Classic talkshow-k márciusra meghirdetett előadásai is későbbre halasztódnak. Ugyancsak más időpontban kerülnek megrendezésre az Öröm a Zene márciusra tervezett tehetségkutatói, illetve a Hangszert a kézbe tokaji és vecsési eseményei is később lesznek megtartva.

Az új időpontokról minden fórumunkon igyekszünk mindenkit a lehető leggyorsabban tájékoztatni.