Két korábbi induló előadó is a Nagy-Szín-Pad! döntőjében!

2019. 05. 14. Hírek

A USEME és a The Bluebay Foxes is ott lesz csütörtökön a Nagy-Szín-Pad! döntőjében a Follow the Flow mellett. Mindkét zenekar a Hangfoglaló Program induló előadói pályázatának korábbi nyertese.

Az elődöntők versenye alapján a Follow the Flow, a USEME és a The Bluebay Foxes került a Nagy-Szín-Pad! Tehetségmutató csütörtöki döntőjébe. Az előzetesen a verseny szakmai zsűrije által értékelt produkciókról itt már a közönség dönt - május 16-ig várják a szavazatokat: vajon ki érdemli meg legjobban, hogy a hazai fesztiválok legnagyobb színpadain is bemutatkozhasson?
Külön büszkeségünk, hogy a Hangfoglaló Program korábbi Induló előadói közül ketten is döntősök lettek!

A The Bluebay Foxes a 2017-es évadban nyert támogatást a Hangfoglaló Program Induló előadói alprogramján belül. A négytagú budapesti zenekar dallamos indie rockot játszik, és az elmúlt időszakban aktívan turnézik: a Blahalouisiana és az Ivan & The Parazol vendégeként is bejárták már az országot, a tavalyi év legnagyobb lehetőségét pedig a holland Kensington előtti fellépésük jelentette.

A zenekar kódja a szavazásnál: foxes

 

A USEME zenekar 2015-ben alakult, és azóta állandó szereplőivé vált a hazai könnyűzenei életnek, rendszeresen koncerteznek az ország klubjainak és fesztiváljainak színpadán. A Hangfoglaló Program Induló előadói pályázatának a 2016-os évadban voltak támogatott zenekara. Azóta Csongor Bálint és supergroupja két nagylemezt tudhat a háta mögött - és reményeink  szerint ezeket sok-sok album követi még!
A zenekar kódja a szavazásnál: usemezenekar