Az MHRS és az OpenQuiz bemutatja: FesztiKvíz a Hangfoglaló Program támogatásával

2018. 06. 25. Hírek

A Majdnem Híres Rocksuli és az OpenQuiz a Hangfoglaló Program támogatásával, és magyar zenekarok közreműködésével szervezi meg a VOLT Fesztiválon a FesztiKvízt. A különleges játékon keresztül a fesztiválközönség új oldaláról ismerheti meg a zenészeket, és azt, hogyan működik a zeneipar. A kvízkérdések megoldói pedig nyereményekkel is gazdagodhatnak.

A Majdnem Híres Rocksuli, az első magyar zeneipari képzés 6 éve szervez könnyűzenei témában beszélgetéseket a VOLT Fesztiválra. Minden évben saját készítésű kvízeket is játszottak a zenészekkel és menedzserekkel, de ehhez idén már profi segítséget kapnak. Az OpenQuiz kvízjáték-szervező csapat évek óta a hazai fesztiválok programját színesíti izgalmas játékokkal, melybe bármelyik fesztiválozó bekapcsolódhat.

Így Sopronban négy napon át lesznek kvízjátékkal egybekötött zeneipari beszélgetések: 27-én, szerdán a The Biebers, 28-án, csütörtökön Beck Zoli, a 30Y frontembere, 29-én, pénteken Müller Péter Sziámi, 30-án, szombaton pedig Csorba Lóránt, a Lóci játszik énekese, a Hangfoglaló Program támogatottja, majd mentora részvételével.

A Hangfoglaló Program a Zenei menedzsment alprogram rendezvényei kapcsán már eddig is közösen dolgozott a Majdnem Híres Rocksulival, most azonban újabb ponton talált együttműködési lehetőséget a két szervezet. Ennek köszönhetően idén már a VOLT Fesztiválos program megszervezését is támogatja a Hangfoglaló.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/381888708885384/