Figyelem! Kedvezményes jelentkezési lehetőség a MENT-re és a Eurosonicra!

2017. 12. 05. Nemzetközi pályázat

A Hangfoglaló Program Nemzetközi Alprogramja és a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) keretében most lehetőségetek van rendkívül kedvező feltételek mellett jelentkezni a jövő év első két jelentős showcase eseményére, a Eurosonicra (ESNS) és a MENT-re. Olyan zeneipari szakemberek, menedzserek és a zeneipar hasonlóan nyitott, nemzetközi fókuszú ágában tapasztalt delegáltak jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy ezeken a nemzetközi szinten is nagy volumenű zenei eseményeken méltóképpen képviselik a magyar könnyűzenét.

„A(z) Eurosonicra öt fő részére tudunk kedvezményes árú belépőjegyeket biztosítani a konferenciára és a programra, emellett egy, az eseményt megelőző kerekasztal-beszélgetésen a jelentkezők eligazodását is szeretnénk megkönnyíteni” – mondta Bali Dávid, a Hangfoglaló Program Nemzetközi Alprogramjának vezetője. A „csomag” emellett tartalmaz egy meghívót is a cseh exportiroda, a SoundCzech, valamint a Mamazone által közösen életre hívott CEEntral Partyra, ami a legfontosabb közép-kelet-európai happening a fesztivál során. A Eurosonicra jelentkezők az említett kedvezményekkel csökkentett költségek, valamint az egyéni hozzájárulás mellett vállalják, hogy méltóképpen képviselik Magyarországot Európa legjelentősebb zeneipari eseményén.

„A ljubljanai MENT-re szintén öt, a helyi piaci sajátosságokra és erőviszonyok feltérképezésére nyitott szakember részére tudunk belépőjegyet, kedvezményes árú szállást biztosítani. Ezt az eseményt megelőzően ugyancsak tartunk egy kerekasztal-beszélgetést, ahol segítjük a résztvevőket az eligazodásban és abban, hogy a lehető legtöbbet ki tudják hozni a szlovéniai showcase eseményen eltöltött időből” – tette hozzá Bali Dávid. A MENT-re jelentkezők az útiköltségek és a szállással kapcsolatban felmerülő költségekkel, és a belépővel járó teendők mellett ugyancsak vállalják a magyar könnyűzene nemzetközi képviseletét.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a költségekkel és a jelentkezéssel kapcsolatban, az info@hotsmusic.hu címre várjuk az egyes e-maileket, tárgyban jelölve a vonatkozó eseményt.

Jelentkezési határidő: 2017. 12. 11. (hétfő)

Jelentkezni itt tudtok.

2018-ban a HOTS biztosan jelen lesz az Eurosonicon (ahol négy magyar zenekar, a Mörk, a Terra Profonda, a Belau és a Dope Calypso képviselik Magyarországot) Gröningenben, a ljubljanai MENT-en (ahová már bejelentették a Fran Palermót), a poznani Spring Breaken, a Tallinn Music Weeken, és a barcelonai Primaverán is.