Szeptemberben folytatódik a Backstage Fórum!

2017. 09. 12. Zenei menedzsment

Az idei évad első Backstag-ének évadnyitó előadását Lőrinczy György, az NKA alelnöke tartja. A prezentációban szó esik majd az NKA-ról, a kulturális szervezésről, a Cseh Tamás Program működéséről és a kulturális vállalkozások szervezéséről is.

A Cseh Tamás Program zeneipari előadás- és beszélgetéssorozatának „Belépő” programja ezúttal is rengeteg, a sikeres zenekari működés szempontjából hasznos információval várja a zenészeket, menedzsereket, zeneiparban tevékenykedő szakembereket.

Az, hogy egy jól működő zenekar sikere a stabil alapokon is múlik, nem kérdés. De vajon mitől függ, hogy egy induló zenekar konfliktusokkal terhelt viták után széthullik, vagy az évtizedeken át tartó, közös munka során egy összeszokott csapattá alakul? Mit érdemes már az elején tisztázni annak érdekében, hogy elkerüljük a kenyértöréshez vezető helyzeteket és buktatókat?  Erről beszél majd Rusz András és a The Luckies együttes a második blokkban.

A klubok és klubturnék nemcsak bevételt jelentenek, az ismertség és népszerűség növelése sem megy nélkülük. A soron következő Backstage harmadik előadásán sok mindent megtudhattok majd a magyarországi klubszíntérről. Ebben a legtapasztaltabb hazai szakember, Muraközy Péter lesz majd a segítségünkre, aki a VOLT Fesztivál, a veszprémi Expresso, az Akváriukm Klub szervezőjeként komoly tapasztalattal rendelkezik e téren - és a tapasztalatait meg is osztja majd a közönséggel. Akárcsak a panelbeszélgetés másik két résztvevője Likó Marcell, a Vad Fruttik énekese, valamint a zenekar menedzsere, Sasváry Zoltán (Sasa).

Ahogy minden eseményen, ezúttal is lehetőség lesz majd kérdéseket feltenni az összes előadónak. A belépés díjtalan, de a korlátozott befogadóképességre tekintettel regisztrálni kell az rsvp@csehtamasprogram.hu email-címen. A helyszín ezúttal is az A38 Hajó lesz.

Az esemény Facebook-oldala itt található.