CSTP Fesztiválszezon – Campus Fesztivál

2017. 07. 17. CSTP Hírek

A CSTP a debreceni Campus Fesztivállal már régóta remek kapcsolatot ápol, így egyértelmű volt, hogy idén is kint leszünk az eseményen. A CSTP július 20-21.-én, 2-2, azaz összesen 4 fellépőt támogat a rendezvényen (szokásunkhoz híven igyekszünk a magyar zene legjavát szolgáltatni) és rengeteg színes programmal várjuk az érdeklődőket a CSTP pavilonnál, ahol az aktuális pályázatokról is többet meg lehet tudni.

A CSTP idén júlis 20.-ei kezdéssel Antonia Vai-t (18:00 Pepsi Black Music Hall) és Belau-t (21:30 KULTer.hu/Dub Székház) hozza el, továbbá július 21.-én Synema-t (18:00 Pepsi Black Music Hall) és Deep Glaze-t (23:45 Dehir.hu színpad) támogatjuk.
A Campus Fesztivál mindig magas elvárásokat állít önmaga elé, és úgy néz ki ezt sikerül minden évben megugrania. Idén tizenhét programhelyszínen két nagyszínpad működik, több mint 200 zeneiprogrammal és egyéb kulturális eseményekkel (színház, irodalmikör stb.)
A CSTP mindig örömmel vesz részt a Campus-on, ugyanis ez a rendezvény kiemelten fontos nekünk és a kelet-magyarországi régió életében. Továbbá ez remek lehetőség, hogy az alföldi és keleti régiók fiataljaihoz is közelebb jussunk. 


A CSTP pavilonnál többet meglehet tudni majd a futó Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának pályázatairól, mely vidéki, a fővárosi és határon túli koncerthelyszíneknek, illetve induló előadóknak szólnak.
A négy pályázat mindegyikének beadási határideje 2017. augusztus 4., éjfél. A pályázathoz a szokásos módon regisztrálni kell az NKA honlapján.

További információt  a pályázatokról az alábbi honlapon találhatsz:
https://csehtamasprogram.hu/hirek/366/megjelentek-a-cstp-negyedik-evadanak-elso-palyazatai