CSTP Fesztiválszezon - EFOTT

2017. 07. 14. CSTP Hírek

A CSTP nem hagyhatta ki az egyik leghíresebb hazai fesztivált az EFOTT-ot sem, amit idén is Velencén rendeztek meg. A helyszínen a Petőfi TV is jelen volt, akik igyekeztek percről percre tudósítani az eseményeket. A -1. nap a CSTP biztosította a jóhangulatot kiválló hazai zenekarokkal karöltve, mint például.: Ív, Drastik Putto, Szivák X Wagner, Margaret Island és a Punnany Massif.

A CSTP a fesztiválon a Velence Miniszínpadra hozta el a hazai előadókat, akik mindannyian speciális akusztikus performanszokat tartottak háromnegyed órában fejenként. 
A CSTP-és koncerteket Ív nyitotta, aki eddig közel minden rendezvényünkön részt vett, még az óriási sikerű CSTP Feszten is. A Petőfi TV-nek Ív elárulta, hogy jelenleg egy duetten dolgozik Puskás Petivel, illetve Bicskei Titusszal egy másik közös projektet dédelgetnek. 
Ív a nyári fesztiválokon kívül a most megrenedzésre kerülő FINA Vizes Világbajnokságon is fellép.

Stumpf Kata a Petőfi TV riportere meginterjúvolta még Mihalik Ábelt a Drastik Putto frontemberét, aki többek között a zenekar nyári fesztiváldömpingjéről mesélt. A Drastik Putto a nyáron még fellép a Veszprémi Utcazene Fesztiválon és a Művészetek Völgyében is, it goes without saying, a CSTP mind a két rendezvényen ott lesz.
Ábel új klipjük megjelenéséről is mesélt, melyet a Fából készült lány-hoz forgattak a CSTP támogatásával. A klip a zenekar imidzsét hivatott erősíteni, hogy az emberek arcról is felismerjék őket. 
Ábelék új lemeze most ősszel, szeptemberben jelenik meg, taktikusan kivárva a nyári fesztiválőrület végét.