Klippremier / Deep Glaze: Pressure

2017. 06. 16. Induló előadók

A Deep Glaze tavasszal jelentette meg első lemezét a Cseh Tamás Program támogatásával. Most az album címadó dalához készítettek gyönyörű animációs klipet.

A CSTP-támogatott Deep Glaze lemezmegjelenéséről és a Black Velevethez készült minimálklipről korábban már beszámoltunk. Most itt a lemez címadó dala, a Pressure amihez szintén Halasi Bálint és Lazin Damján készített nagyszerű, sötét hangulatú animációt.

"Ami külön érdekesség, hogy ezt a számot direkt a stúdióban 15 perc alatt raktuk össze és a video ötlete is az utolsó pillanatban született meg a srácok részéről, mert idő szűkében voltunk. Ettől szerintem csak még érdekesebb az egész szám köré fonódott feeling, hisz alapvetően a klipnek is egy feszült hangulata lett" - mondta Golecász Jorgosz gitáros-énekes. "Az egész procedúra, ahogy megcsináltuk az utolsó számot, valahogy illett az egész albumhoz és nem negatív jelentéssel bír ebben a helyzetben a Pressure mint nyomás vagy feszültség, hanem inkább egy felpörgött lelki állapot, ami pontosságot, erőt ad."

A Deep Glaze legközelebb június 24-én lép fel a CSTP Feszten, a Cseh Tamás Program ingyenes fesztiválján.