Premier / Hangácsi Márton: My True Fairy Tale

2017. 05. 08. Induló előadók

A friss magyar dalszerző-előadó generáció egyik legnagyobb reménysége, Hangácsi Márton megjelenéseiről már többször beszámoltunk. A Cseh Tamás Program induló előadói alprogramjában támogatott gitáros-énekes-zeneszerző most jelentette meg első lemezét. Itt a My True Fairy Tale, rajta csupa remek, őszinte és közvetlen dal.

Hangácsi Márton története eddig igazi álomkarrier: a hosszú évekig együttesekben és utcazenéléssel próbálkozó fiatalember igazi self made manként, lépésről-lépésre rakta össze zenei világát. Aztán tavaly bekerült a Cseh Tamás Program támogatott előadói közé. Hangácsi nagyon tudatosan készült a lemezre: olyannyira, hogy a zenész elmondása szerint jó pár dalt szándékosan lehagyott róla, hogy majd később, nagyobb közönségnek mutathassa be. Remekül hangszerelt, slágeres, némiképp Ed Sheeranre emlékeztető, lendületes és kiforrott lemez lett a végeredmény, amelyen ráadásul minden hangszeren Hangácsi játszik.

A 13 számos lemez online premierje a Recorderen volt, itt Hangácsi sokat mesél a My True Fairy Tale-ről (Igazi tündérmesém). A lemezbemutató koncert május 18-án lesz az A38 Hajón (a vendég a Mongooz & The Magnetből ismert Ian O'Sullivan lesz), és az album itt teljes egészében meghallgatható.