Azok a régi csibészek - Szikora Róberttel Lévai Balázs beszélget

2017. 04. 05. Könnyűzenei örökség

A Cseh Tamás Program poptörténeti beszélgetéssorozatának márciusi eseményén Lévai Balázs Szikora Róbertet kérdezte. A Magyar Rockhírességek Csarnokában zajlott talkshow felvétele itt megtekinthető. A sorozat következő eseményére április 5-én 18 órától kerül sor, amikor Szűcs Judith énekesnő lesz Lévai Balázs vendége.

A Magyar Rockhírességek Csarnoka tömve volt március 9-én, már öt órakor szállingóztak az emberek, pedig a beszélgetés csak hattól kezdődött. Szikora Róbertre vártak, aki az Azok a régi csibészek poptörténeti talkshow vendége volt. A zenészt Lévai Balázs televíziós műsorvezető, újságíró faggatta. Írásos beszámoló az estéről itt.

A Magyar Rockhírességek Csarnoka tömve volt, már öt órakor szállingóztak az emberek, pedig a beszélgetés csak hattól kezdődött. Szikora Róbertre vártak, aki az Azok a régi csibészek poptörténeti talkshow legújabb vendége volt. A zenészt Lévai Balázs televíziós műsorvezető, újságíró faggatta. A Magyar Rockhírességek Csarnoka tömve volt, már öt órakor szállingóztak az emberek, pedig a beszélgetés csak hattól kezdődött. Szikora Róbertre vártak, aki az Azok a régi csibészek poptörténeti talkshow legújabb vendége volt. A zenészt Lévai Balázs televíziós műsorvezető, újságíró faggatta. A Magyar Rockhírességek Csarnoka tömve volt, már öt órakor szállingóztak az emberek, pedig a beszélgetés csak hattól kezdődött. Szikora Róbertre vártak, aki az Azok a régi csibészek poptörténeti talkshow legújabb vendége volt. A zenészt Lévai Balázs televíziós műsorvezető, újságíró faggattaA Magyar Rockhírességek Csarnoka tömve volt, már öt órakor szállingóztak az emberek, pedig a beszélgetés csak hattól kezdődött. Szikora Róbertre vártak, aki az Azok a régi csibészek poptörténeti talkshow legújabb vendége volt. A zenészt Lévai Balázs televíziós műsorvezető, újságíró faggatta. .