Jelentkezés a magyar MIDEM-delegációba

2017. 03. 22. Nemzetközi pályázat

A cannes-i MIDEM az európai zeneipar legfontosabb eseménye. Idén ötvenegyedszer rendezik meg, június 6. és 9. között. A Cseh Tamás Program támogatásával tizenötfős magyar küldöttség vesz részt az idei MIDEM-en. A küldöttség tagjainak anyagi és szakmai támogatást nyújt a CSTP. A küldöttségben való részvételre április 5-ig lehet jelentkezni, a cikkben linkelt jelentkezési lapon.

A Cseh Tamás Program nemzetközi ernyőbrandje, a HOTS 15 fős delegációt szervez a 2017-es MIDEM-re. A június 6. és 9. között megrendezett eseményre a magyarországi delegáció standdal, dedikált kerekasztal-beszélgetéssel, állófogadással készül. Ezen kívül a matching program részeként minden delegáltnak 10 célirányos meetinget szervez le előre.

A jelentkezőknek a Cseh Tamás Program részfinanszírozza a konferenciajegyét és szállását. Szükség esetén költséghatékony repjegyet is javaslunk a keddtől péntekig tartó intervallumra, de azt a támogatás nem fedezi. Utazásukat a résztvevők egyénileg intézik. Jelentkezni a linkelt kérdőív kitöltésével lehet, 2017. április 5-én éjfélig.

A linkelt kérdőív kitöltésével a jelentkezők tudomásul veszik, hogy a személyi hozzájárulás a delegációban való részvételben 80 000 Ft + ÁFA. A hozzájárulás a szállásköltségek és a konferenciabelépő között oszlik el. A jelentkezés határideje: 2017. április 5., hétfő éjfél.

JELENTKEZÉSI LAP >>>