Hiteles stílus, jó szponzoráció és a megfelelő kiadó – Újra Backstage!

2016. 02. 22. Zenei menedzsment

Március 4-én folytatódik a Cseh Tamás Program workshop-sorozata, a Backstage. A meghívott előadók segítségével olyan zenei menedzsmentet érintő témákról lesz szó, mint a kiadóválasztás, a szponzoráció szerepe, vagy arculati kérdések. A részvétel ingyenes!

 A Design Terminál első emeleti konferenciatermében lesz a következő Backstage. A Cseh Tamás Program zenei menedzsmentképzést támogató workshop-sorozatán ezúttal kiadók és zenekarok kapcsolatáról, szponzorációról és merchandise-kérdésekről, illetve arculati, fotós-videós-grafikai megoldásokról lesz szó. 9.30-tól Csontos Noémi Virág (marketing igazgató, Magneoton) és Peremenczky Krisztina (ügyvezető igazgató, Universal) beszélnek arról, mit csinál egy jó kiadó, és hogyan találhat egymásra kiadó és előadó. A második blokkban, délelőtt 11.30-tól 13.00-ig a Brains és a Halott Pénz osztják meg tapasztalataikat olyan kreatív megoldásokról támogatás és merchandise terén, amelyek extra bevételt és ismertséget hozhatnak a zenekarnak. Koradélután Konczlik Lilla beszélget (13.30-15.00) Fehér Balázzsal (Carbonfools) és Temesi Bercivel (RTL Klub, TV2, MTVA zenei rendező), akik arculati, stylist kérdésekről, fotós és grafikai megoldásokról beszélgetnek.

A részvétel ezúttal is ingyenes, a férőhelyek korlátozott száma miatt azonban regisztrálni szükséges, melyet a level@csehtamasprogram.hu címen tehetnek meg az érdeklődők.

Az eseményt itt találjátok.