Jöjjenek a visszajelzések!

2017. 11. 07. Jogdíj kampány

November első hete (is) a könnyűzeneipar szereplőié a Hangfoglaló Programban. A Program teljes pályázati rendszere áll majd a beszélgetés középpontjában szerdán Debrecenben, pénteken pedig Pécsett.

November 8-án Debrecenbe, november 10-én pedig Pécsre látogat el a Hangfoglaló Program Feedback Fóruma, melynek célja a Program által nyújtott támogatásokkal kapcsolatban felmerült visszajelzések összegyűjtése annak érdekében, hogy a Programért felelős NKA Kollégium a leghatékonyabban, az érintett iparági szereplők szükségleteinek megfelelően alakíthassa, fejleszthesse tovább a meglévő pályázati koncepcióját. (Regisztrálni a zsofia.lehoczki@cstp.hu címen lehet a program kezdetéig.)

„Bárki, aki még csak tervezi, vagy aki már – akár sikeresen, akár nem - pályázott klubként, médiumként, induló zenekarként, vagy akár befutott zenekarként előzenekari vagy nemzetközi támogatásra, részt vett a támogatott tehetségkutatókon, Hangszert a kézbe programon, zeneipari beszélgetéseinken, kutatásainkban, képzéseinken és van ötlete, javaslata ezek fejlesztésére, nagyon várjuk bármelyik Feedback Fórumon. Kíváncsiak vagyunk a szakma véleményére” – mondta el Lehóczki Zsófia, a programokat szervező jogdíjas alprogram vezetője.

A Feedback Fórum egy, a Program teljes pályázati rendszerét bemutató prezentációval indul, majd ezután lehetőség nyílik az ezekről való szabadon folyó beszélgetésre, ahol a már rutinos, illetve a jövőben azzá válni kívánó pályázók megoszthatják tapasztalataikat, feltehetik kérdéseiket, elmondhatják javaslataikat. A visszajelzésekből egy, a Program honlapján nyilvánosan is elérhető ajánlás készül a Kollégium számára.

A Cseh Tamás Program ezen a néven három évadot élt meg, de semmi kétségünk nem lehet afelől, hogy a jogutód Hangfoglaló Program is a korábbi szellemiségben munkálkodik tovább azon, hogy a megörökölt pályázati struktúrát a magyar könnyűzene érdekeinek megfelelően alakítsa, felhasználható forrásait a lehető legoptimálisabb módon a popzeneipar szolgálatába állítsa. Ehhez kérjük az érintettek közreműködését november első hetében, a két regionális Feedback Fórumon.