Klubok, koncertszervezők figyelem! Holnap éjfélig még kitölthetitek a hazai könnyűzenei színtér sajátosságait vizsgáló kérdőívünket!

2017. 10. 17. Jogdíj kampány

Egészen 2017. október 18-a, éjfélig van lehetőség arra, hogy a hazai klubok működtetésében érdekelt szereplők kitöltsék a hazai könnyűzenei színtér sajátosságait vizsgáló kérdőívet. A kérdőív minden olyan zeneipari szereplőt érinthet, aki fő- vagy kiegészítő tevékenységként élőzenei, azon belül is főleg könnyűzenei programokat biztosít közönsége számára.

„Azért is lenne fontos, hogy minél több érintett véleményt nyilvánítson, mert ez hiánypótló felmérés, minél többen töltik ki a kérdőívet, annál nagyobb minta adatait, javaslatait tudjuk beágyazni a CSTP Klubtámogatási Alprogramjának újragondolásakor, illetve általánosságban a magyar klubok anyagi és programszervezési helyzetének felvázolásakor. A kitöltők számával kapcsolatban optimisták vagyunk, határ a csillagos ég!” – mondta Lehóczki Zsófia, a CSTP Jogdíj alprogramjának vezetője, aki a kutatásért is felel. Hozzátette: a klubok helyzetét ilyen oldalról nem vizsgálta kutatás a közelmúltban, így az arról kapott széleskörű kép több szempontból, több esetben is releváns lehet.

A kérdőívet ezen a linken keresztül lehet elérni. A cél az lenne, hogy a jelenlegi körülbelül 100 befejezett kitöltés mellett a részlegesen kitöltők befejezzék, illetve azok, akik most szembesülnek először ezzel a lehetőséggel, kitöltsék a kérdőívet 2017. október 18-a éjfélig.

 Az eredményeket természetesen közkinccsé teszi a Cseh Tamás Program: a kutatást feldolgozó jelentést és annak eredményeit várhatóan december közepén online, illetve egy, a témában szervezett konferencián hozzák nyilvánosságra.